Select Page

Tehnologija hladnog ceđenja

Tehnologija hladnog cedjenja

….. I ZAŠTO JE NAŠ COLD PRESSOK DETOKS NAJBOLJI

Svi naši sokovi su napravljeni zahvaljujući posebnoj mašini koja koristi hidrauličnu presu od 9 tona, čime je iskorišćena i poslednja kapljica soka koju voće i povrće sadrži. Time je omogućeno takozvano hladno ceđenje, zbog čega naši sokovi imaju 3-5 puta više vitamina, minerala i biljnih enzima od sokova pravljenih drugim metodama. Na tržištu ne postoje sokovi koji mogu da ponude ovako visoku nutricionističku vrednost, niti postoje vitaminski ili mineralni suplementi koji imaju balans neophodnih sastojaka. Zato uživajte u njima uz direktnu dostavu na svoju adresu!

Cold Press sokovi su 100% sirovi, prirodni, NEpasterizovani, BEZ aditiva, BEZ konzervansa, BEZ dodatog šećera, BEZ dodate vode.

Laboratorijski testovi pokazuju da su sokovi napravljeni našom metodom najbolji.

Komparativna studija nam ukazuje na različitosti u efikasnosti mašine A (centrifugalni sokovnik), mašine B (mašina koja prvo secka pa cedi voće i povrće) i mašine C (mašina sa hidrauličnom presom – NAŠA MAŠINA). Studije ukazuju na razlike u količini  u hemijskom i mineralnom sastavu soka dobijenog od 2,5 kg šargarepe, peršuna i celera. Pogledajte dijagram koji pokazuje apsolutnu superiornost kvaliteta sokova dobijenih našom metodom ceđenja sokova hidrauličkom presom u odnosu na druge metode i mašine.

A – Centrifugalni sokovnik
– Dvo procesni sokovnik
C –NAŠA MAŠINA

tabela_masina