Select Page

Porudzbine

PORUDŽBINE

Detoks program našim sokovima možete poručiti putem telefona na 064/227-227-0, SMS-om na isti broj ili preko našeg sajta kao i emailom na info@coldpressok.com. Ukoliko ostavite poruku na našoj govornoj pošti  van radnog vremena ili nam pošaljete SMS sa porudžbinom, molimo Vas da ostavite svoje puno ime i prezime, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati i broj dana detoksa koji želite da poručite. Naš operater će Vas kontaktirati u naredna 24 sata kako bi porudžbina bila potvrđena.

detoks1

Naši detoks sokovi mogu biti poručeni za 3, 5, 6 ili više dana. 1 ili 2 dana programa su omogućeni klijentima koji su na kontinuiranom programu čišćenja organizma.Ukoliko želite da uradite samo 1 dan detoksa molimo vas da preuzmete vaše sokove u našim radnjama u Beogradu u ul Dobračinoj 23a, Mileševska 43 i UŠCE Šoping Centar, Nivo -2 ispred Idea Supermarket-a. Možete  pozvati telefonom na 064 227 227 0 i  rezervisati svoj jednodnevni paket.

VAŽNO

Detoks možete započeti sa 5 dana u nedelji, od ponedeljka do petka. Svaka porudžbina mora biti potvrđena najmanje 24 sati pre isporuke. Sa detoksom  se uvek počinje od jutra . Na dan početka čišćenja, dobićete detaljna uputstva ,,šta” i ,,kako” putem mejla i SMS poruke dobrodošlice.

Informacije koje pruža Cold Pressok na ovom sajtu ili preko svojih zastupnika ili zaposlenih putem telefona, faksa, mejla ili na neki drugi način, uključujući linkove na i sa ovog sajta, ne treba tumačiti kao preporuku za određenu vrstu tretmana, proizvoda, delovanja ili lečenja. Pružene informacije i ponuđene metode čišćenja NEMAJU svrhu da, niti ih treba koristiti za dijagnozu, lečenje, prevenciju ili ublažavanje bolesti ili zdravstvenog stanja. Cold Pressok ili njegovi zastupnici i zaposleni su tu da Vam pomognu da izaberete odgovarajući način ,,čišćenja’’ i ne pružaju medicinske savete niti savete o mogućim propratnim efektima. Vi sami donosite odluku na osnovu pruženih informacija i/ili naručivanjem proizvoda za čišćenje organizma ili nekog drugog proizvoda Cold Pressoka. Konsultujte se sa svojim lekarom pre započinjanja bilo kakvog procesa čišćenja i/ili kupovine nekog drugog proizvoda koji nudi Cold Pressok.