Select Page

Isporuke

ISPORUKE

sipanje_zeleni_sokSokovi se besplatno isporučuju jedan dan pre početka procesa detoksa ili istog dana u jutarnjim časovima, od nedelje do cetvrtka ujljučujući i te dane  – 17.30-22.00h četvrtkom,  nedeljom  17-22.00h,  ostalim danima od 8.00-10.30h, na   adresu. po izboru.

Poželjno je da o tome kada želite da dobijete paket naših sokova odlučite u trenutku porudžbine. Ukoliko poručujete za 5 ili više dana, Vaš program se može isporučiti za svih 5 dana ili može sadržati 2 ili više isporuka. Detaljan plan isporuke možete dogovoriti pri poručivanju vašeg detoks paketa.

VAŽNO!
Pošto Vaši sokovi stižu u kutijama, čuvanje u frižideru je IZUZETNO VAŽNO. Sve sokove izvadite iz kutije pre nego ih stavite u frižider, važno je da hladan vazduh slobodno cirkuliše oko sokova. Mislite o sokovima kao o svežim namirnicama i nemojte ih satima držati van frižidera!!!

Zato je veoma važno da u vreme dostave sokova primalac ima pristup frižideru. Naši sokovi vole nisku temperaturu kako bi ostali sveži i ukusni i MORAJU  SE ČUVATI U DOBRO RASHLAĐENIM FRIŽIDERIMA NA TEMPERATURI NE VEĆOJ OD 4C Najbolje je pojedinačno ih staviti u frižider, a ako želite da ih čuvate u Cold Press torbi, onda je držite otvorenom kako bi hladan vazduh cirkulisao kroz nju i oko sokova.

Imajte na umu da naši vozači imaju uputstva da sokove nikada ne ostavljaju bez nadzora. Ukoliko niko nije u mogućnosti da ih primi, porudžbina se vraća do nas i ponovo isporučuje na trošak klijenta.

Ako zamolite komšiju, prijatelja ili nekog drugog da primi porudžbinu u Vaše ime, na Vama je da ih obavestite da je u pitanju svež proizvod koji treba da se čuva u frižideru. Nakon isporuke, Cold Pressok nije odgovoran za proizvode koji se pokvare usled neodgovarajućeg načina čuvanja. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa isporukom, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Ako to nije moguće, molimo Vas da nas kontaktirate narednog dana najkasnije do podneva. Najsigurniji način je putem mejla info@coldpressok.com   ili putem telefona na 064/227-227-0.

NARUČIVANJEM I POTVRDOM PORUDŽBINE POTVRĐUJETE DA PRIHVATATE USLOVE POD KOJIMA SE OVAJ PROIZVOD OBEZBEĐUJ. NEMA VRAĆANJA NOVCA NAKON POTVRDE PORUDŽBINE. SVAKI ZAHTEV ZA VRAĆANJE NOVCA IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA ĆE BITI RAZMATRAN POJEDINAČNO, S TIM ŠTO JE NEOPHODNA POTVRDA LEKARA. NAKON POTVRĐENE PORUDŽBINE, ISPORUKA SE MOŽE OTKAZATI DO 48 SATI PRE DATUMA POČETKA I MOŽE SE POMERITI ZA NEKI KASNIJI DATUM. NEMA VRAĆANJA NOVCA ILI POPUSTA MANJE OD 48 SATI PRE POČETKA PROGRAMA.
Hvala Vam i počnite sa pripremama!!!

064/227-227-0
info@coldpressok.com
www.coldpressok.com

Informacije koje pruža Cold Pressok na ovom sajtu ili preko svojih zastupnika ili zaposlenih putem telefona, faksa, mejla ili na neki drugi način, uključujući linkove na i sa ovog sajta, ne treba tumačiti kao preporuku za određenu vrstu tretmana, proizvoda, delovanja ili lečenja. Pružene informacije i ponuđene metode čišćenja NEMAJU svrhu da, niti ih treba koristiti za dijagnozu, lečenje, prevenciju ili ublažavanje bolesti ili zdravstvenog stanja. Cold Pressok ili njegovi zastupnici i zaposleni su tu da Vam pomognu da izaberete odgovarajući način ,,čišćenja’’ i ne pružaju medicinske savete niti savete o mogućim propratnim efektima. Vi sami donosite odluku na osnovu pruženih informacija i/ili naručivanjem proizvoda za čišćenje organizma ili nekog drugog proizvoda Cold Pressoka. Konsultujte se sa svojim lekarom pre započinjanja bilo kakvog procesa čišćenja i/ili kupovine nekog drugog proizvoda koji nudi Cold Pressok.