Select Page

Cold Pressok Detoks

Cold Pressok Detoks

Zbog zagađenja vazduha koji udišemo i hemikalija u hrani i vodi koje unosimo, u telu se talože ,,toksini’’, kojih ono mora da se oslobodi sa vremena na vreme. Zato je tu Cold Pressok program čišćenja!!! S obzirom da je taj negativni uticaj na organizam trajao godinama, potrebno je izvesno vreme da se dovede u red. Ali je to moguće uraditi. Svi možemo da imamo koristi od čišćenja i obnove organizma. Resetujte se! Evo kako!

Naš program čišćenja je prvi nutricionistički program od 100% sirovih i kad god je  moguće organskih hladno ceđenih sokova od povrća i voća koji će zameniti Vaše dnevne obroke. Napravljen je da alkalizuje Vaš organizam, tako što ćete za vreme programa našim sokovima u organizam uneti velike količine vitamina, minerala i enzima, koji će se naći u krvotoku već posle 3-5 minuta od konzumiranja. Vaš probavni sistem će se odmarati jer nema procesa varenja čvrste hrane, što omogućava da se energija koja bi se inače koristila za probavu koristi za detoksikaciju.

1-5_slider

Čišćenja sokovima se preporučuje kod različitih stanja jer upravo dozvoljava telu da se odmori i regeneriše. Kao kada Vi imate slobodan dan na poslu, zamislite detoks kao slobodan dan dat Vašem organizmu.

Postoje različite vrste detoksikacija, post na vodi na primer ili, tzv. “Master cleanse”, ali vrlo često Vas takvi vidovi detoksa onemogućavaju da nastavite sa svojim dnevnim obavezama. Naš program Vam to omogućava jer je nutricionistički. On Vas hrani.

Zato moramo da naglasimo da je gladovanje nešto potpuno drugo.

Dužina programa zavisi od toga šta želimo postići.

Trodnevni program će započeti proces oslobadjanja od toksina. Petodnevni može započeti proces izgradnje i jačanja imunog sistema, dok desetodnevni zapravo može da spreči zdravstvene probleme i podstakne borbu protiv mogućih degenerativnih bolesti.

Često je pitanje kada je najbolje početi sa čišćenjem sokovima. Svi smo mi različiti ali najbolje je držati se ovih smernica: posle praznika, slava, putovanja, slavlja, stresa, kada se osetimo umorno, ,,teško’’, kada preteramo u hrani ili bilo kojoj vrsti konzumiranja. Sezonski je uvek dobro uraditi makar 3 dana čišćenja. Opšta preporuka je minimum od 3 dana mesečno, 7 do 10 dana bi bilo optimalno, moguće je uraditi i 1 dan svake nedelje, kao i 3 dana svake druge nedelje. Važno je naći neku svoju meru jer će tako Vaš način života održati balans  dobrih navika. I ne zaboravite, uvek je dobro konsultovati se sa vojim lekarom kada god rešite da primenite neku vrstu čišćenja organizma.

 

 

Informacije koje pruža Cold Pressok na ovom sajtu ili preko svojih zastupnika ili zaposlenih putem telefona, faksa, mejla ili na neki drugi način, uključujući linkove na i sa ovog sajta, ne treba tumačiti kao preporuku za određenu vrstu tretmana, proizvoda, delovanja ili lečenja. Pružene informacije i ponuđene metode čišćenja NEMAJU svrhu da, niti ih treba koristiti za dijagnozu, lečenje, prevenciju ili ublažavanje bolesti ili zdravstvenog stanja. Cold Pressok ili njegovi zastupnici i zaposleni su tu da Vam pomognu da izaberete odgovarajući način ,,čišćenja’’ i ne pružaju medicinske savete niti savete o mogućim propratnim efektima. Vi sami donosite odluku na osnovu pruženih informacija i/ili naručivanjem proizvoda za čišćenje organizma ili nekog drugog proizvoda Cold Pressoka. Konsultujte se sa svojim lekarom pre započinjanja bilo kakvog procesa čišćenja i/ili kupovine nekog drugog proizvoda koji nudi Cold Pressok.