ISPORUKE

sipanje_zeleni_sokSokovi se besplatno isporučuju jedan dan pre početka procesa detoksa, od ponedeljka do cetvrtka ujljučujući i te dane  – 17.30-22.00h i  nedeljom  17-22.00h,  na   adresu. po izboru.

Poželjno je da o tome kada želite da dobijete paket naših sokova odlučite u trenutku porudžbine. Ukoliko poručujete za 5 ili više dana, Vaš program se može isporučiti za svih 5 dana ili može sadržati 2 ili više isporuka. Detaljan plan isporuke možete dogovoriti pri poručivanju vašeg detoks paketa.

VAŽNO!
Pošto Vaši sokovi stižu u kutijama, čuvanje u frižideru je IZUZETNO VAŽNO. Sve sokove izvadite iz kutije pre nego ih stavite u frižider, važno je da hladan vazduh slobodno cirkuliše oko sokova. Mislite o sokovima kao o svežim namirnicama i nemojte ih satima držati van frižidera!!!

Zato je veoma važno da u vreme dostave sokova primalac ima pristup frižideru. Naši sokovi vole nisku temperaturu kako bi ostali sveži i ukusni i MORAJU  SE ČUVATI U DOBRO RASHLAĐENIM FRIŽIDERIMA NA TEMPERATURI NE VEĆOJ OD 4C Najbolje je pojedinačno ih staviti u frižider, a ako želite da ih čuvate u Cold Press torbi, onda je držite otvorenom kako bi hladan vazduh cirkulisao kroz nju i oko sokova.

Imajte na umu da naši vozači imaju uputstva da sokove nikada ne ostavljaju bez nadzora. Ukoliko niko nije u mogućnosti da ih primi, porudžbina se vraća do nas i ponovo isporučuje na trošak klijenta.

Ako zamolite komšiju, prijatelja ili nekog drugog da primi porudžbinu u Vaše ime, na Vama je da ih obavestite da je u pitanju svež proizvod koji treba da se čuva u frižideru. Nakon isporuke, Cold Pressok nije odgovoran za proizvode koji se pokvare usled neodgovarajućeg načina čuvanja. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa isporukom, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Ako to nije moguće, molimo Vas da nas kontaktirate narednog dana najkasnije do podneva. Najsigurniji način je putem mejla info@coldpressok.com   ili putem telefona na 064/227-227-0.

NARUČIVANJEM I POTVRDOM PORUDŽBINE POTVRĐUJETE DA PRIHVATATE USLOVE POD KOJIMA SE OVAJ PROIZVOD OBEZBEĐUJE, UKLJUČUJUĆI GARANCIJU DA JE SOK SVEŽ TAČNO TRI DANA OD DANA PRIJEMA. NEMA VRAĆANJA NOVCA NAKON POTVRDE PORUDŽBINE. SVAKI ZAHTEV ZA VRAĆANJE NOVCA IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA ĆE BITI RAZMATRAN POJEDINAČNO, S TIM ŠTO JE NEOPHODNA POTVRDA LEKARA. NAKON POTVRĐENE PORUDŽBINE, ISPORUKA SE MOŽE OTKAZATI DO 48 SATI PRE DATUMA POČETKA I MOŽE SE POMERITI ZA NEKI KASNIJI DATUM. NEMA VRAĆANJA NOVCA ILI POPUSTA MANJE OD 48 SATI PRE POČETKA PROGRAMA.
Hvala Vam i počnite sa pripremama!!!

– Cold Pressok

064/227-227-0
info@coldpressok.com
www.coldpressok.com