Cold Pressok Detoks

Zbog zagađenja vazduha koji udišemo i hemikalija u hrani i vodi koje unosimo, u telu se talože ,,toksini’’, kojih ono mora da se oslobodi sa vremena na vreme. Zato je tu Cold Pressok detoks!!! S obzirom da je taj negativni uticaj na organizam trajao godinama, potrebno je izvesno vreme da se dovede u red. Ali je to moguće uraditi. Kada se osetite loše, uradite detoks i biće vam bolje.’’ Svi možemo da imamo koristi od čišćenja i obnove organizma. Resetujte se! Evo kako!

CPS detoks je prvi nutricionistički detoks od 100% sirovih i kad god je  moguće organskih hladno ceđenih sokova od povrća i voća koji će zameniti Vaše dnevne obroke. Napravljen je da preporodi i alkalizuje Vaš organizam, tako da ćete za vreme detoksa našim sokovima u organizam uneti velike količine vitamina, minerala i enzima, koji će se naći u krvotoku već posle 3-5 minuta od konzumiranja. Vaš probavni sistem će se odmarati jer nema procesa varenja čvrste hrane, što omogućava da se energija koja bi se inače koristila za probavu koristi za detoksikaciju, obnovu i jačanje  celog tela.

1-5_slider

Detoks se preporučuje kod različitih stanja jer upravo dozvoljava telu da se odmori i regeneriše. Kao kada Vi imate slobodan dan na poslu, zamislite detoks kao slobodan dan dat Vašem organizmu.

Postoje različite vrste detoksikacija, post na vodi na primer ili, tzv. “Master cleanse”, ali vrlo često Vas takvi vidovi detoksa onemogućavaju da nastavite sa svojim dnevnim obavezama. Cold pressok Detoks program Vam to omogućava.

Zato moramo da naglasimo da je gladovanje nešto potpuno drugo, naš detoks je nutricionistički! On Vas hrani, ne lišava Vas ničega.

Dužina detoksa zavisi od toga šta želimo postići.

Trodnevni detoks će započeti proces oslobadjanja od toksina i čišćenje  krvotoka. Petodnevni detoks može započeti proces izgradnje i jačanja imunog sistema, dok desetodnevni detoks zapravo može da spreči zdravstvene probleme i podstakne borbu protiv mogućih degenerativnih bolesti. Mi preporučujemo da prosečno zdrava osoba uradi detoks do 10 dana, a za svaki duži period treba konsultovati svog lekara.

Često je pitanje kada je najbolje početi detoks. Svi smo mi različiti ali najbolje je držati se ovih smernica: posle praznika, slava, putovanja, slavlja, stresa, uvek kada se osetimo umorno, ,,teško’’, kada preteramo u hrani ili bilo kojoj vrsti konzumiranja. Sezonski je uvek dobro uraditi makar 3 dana detoksa. Mi preporučujemo minimum od 3 dana mesečno, 7 do 10 dana bi bilo optimalno, moguće je uraditi i 1 dan svake nedelje, kao i 3 dana svake druge nedelje. Važno je naći neku svoju meru jer će tako Vaš način života održati balans zdravlja i dobrih navika.